Monday, April 16, 2007

Benang dan pita


Thata is the one you have to call when you're in Surabaya...!!!
And so I did called her. And the picture above is the result. I have a bag full of thread.....!!!!
They are awesome, really beautifull.... can wait to make something from them.

So I am doing granny square from the rayon cotton, green, gold, orange and pale yellow.
The thread are so soft and shinny... but one square is just about 4 x 4 cm, well it's depend on the pattern actually....



I also received package from mbak Wiwiek in Jakarta. It was some ribbon and two books of ribbon embroidery, and three kerudung. Thanks mbak Wiek, they are q ing in my to do list already, he..he..he...

3 comments:

Thata said...

Mba, grannynya bagus banget combine warnanya. Kalau mau gede jalan benang double aja mba..:)

Wah, iya aku kok lupa mba nik suka pita yah... Aku punya lumayan banyak koleksi pita. Lain kali deh aku send atau titip kalau Lily Chin order ke aku yah... (Bulan Mei planningnya).

bunda najma said...

wah...asik juga ya punya banyak pita...aku juga dapet warisan pita nih dari mamahku..cuma belum aku foto aja....oh iya...buku sulam pita yang pohon kelapa itu juga aku punya mbak...cuma belum sempet nih belajar lebih lanjut lagi...ntar mau tanya2 ah sama mbak hernik..he hehe..

Lenny Adziman said...

maantaappp benang ama pitanya baguss baguuus mba, met berkreasi yaa :D